Okulumuz Öğrencilerinden İkinci El Eşya Pazarına Gezi Düzenlendi

Yalova Üniversitesi Çınarcık Meslek Yüksekokulu Medya ve İletişim Bölümü öğrencileri Yalova’da bulunan kapalı pazar alanındaki ikinci el eşya pazarına bir gezi düzenledi. Öğrenciler ve eğitimciler pazarda hem ziyaret hem de fotoğraf çekimlerini gerçekleştirdiler.

15 Kasım Perşembe günü düzenlenen geziye katılanlar güzel ve eğlenceli vakit geçirirken

Onlarca esnafın tezgah açtığı pazarda esnaf ve öğrenciler arasında sevimli diyaloglar yaşandı. Pazarcılar öğrencilerle fotoğraf çekinmekten kaçınmazken öğrenciler ise bundan memnun kaldı.

Pazarda özellikle antika eşyalar,aksesuarlar ve el yapımı malzemeler ziyarete gelen öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Gezi sonunda öğrenciler esnafa kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkürlerini sundular.