Yalova Üniversitesi    cinarcikmyo@yalova.edu.tr 0 226 815 55 00

Medya ve İletişim Programı Öğrencilerinden Teknik Gezi

Medya ve İletişim Programı öğrencileri için Temel Fotoğraf dersi kapsamında Karaca Arboretum’a teknik gezi düzenlendi.

Medya ve İletişim Programı birinci sınıf öğrencileri, Temel Fotoğraf dersi için Öğr. Gör. Gülşah Ferah Polat eşliğinde Karaca Arboretum’a (Ağaç Müzesi) gittiler. Teknik geziye bölüm öğrencilerinden yaklaşık yetmiş kişi katıldı. Gezi kapsamında temel tasarım öğelerinin doğadaki hallerini çekmeye çalışan öğrenciler, fotoğrafladıkları öğeleri dersleri kapsamında kullanacaklarını belirttiler.

Medya ve İletişim öğrencilerine yönelik üçüncüsü düzenlenen gezi için Öğr. Gör. Gülşah Ferah Polat “öğrencilerin doğayı anlamaları fotoğraf sanatı açısından önem taşıyor. Öğrenciler için bakış açısının başlangıç noktası doğadır” ifadesinde bulundu.